Jdi na obsah Jdi na menu

MODERNÍ KRALUPY se vstřícnou radnicí, kde jsou online přenosy ze zastupitelstva samozřejmostí, stejně jako REFERENDUM pro občany

13. 9. 2022

Chceme, aby se naši občané cítili při jednání s městským úřadem komfortně, a proto je naším cílem otevřená radnice s ochotnými zaměstnanci. V rámci programu digitální Kralupy především podpoříme další rozvoj objednávkového systému na úřad, abychom snížili čekací lhůty, takže si lidé zařídí řidičák, občanku i pas rychleji. Taktéž zavedeme online přenosy ze zastupitelstva a podpoříme lepší přístupnost médií města.

Stejně tak zavedeme referendum, což povede nejen k lepší občanské kontrole představitelů města, ale především prostřednictví online hlasování si Kralupáci vyberou, o co mají zájem, ať už jde o výstavbu nových parkovišť, další zelené plochy či nové chodníky. Aktivní občané budou dále moci využívat v souvislosti s přijetím digitální ústavy online formuláře, a to nejen pro podání na úřad, ale i pro hlášení o zakládání černých skládek a ničení přírody. 

V rámci rozvoje města v neposlední řadě zajistíme příjemné bydlení v Kralupech pro všechny. Zároveň budeme cíleně působit na investory, aby při výstavbě nových bytů a domů respektovali též potřeby starousedlíků. Samozřejmě nezapomínáme ani na obyvatele sídlišť, dokončíme jejich revitalizaci a prosadíme více zeleně mezi paneláky. Zřízením databáze úbytku a přírůstků stromů pak dohlédneme na to, aby výstavba neničila stávající zeleň.

Přejete si samosprávu, jež se nebude Vašich názorů bát, ale která Vám bude naslouchat? V tom případě přijďte ve dnech 23. - 24. září 2022 k volbám a podpořte LEPŠÍ KRALUPY, přijďte a volte číslo 4.