Jdi na obsah Jdi na menu

VYJÁDŘENÍ našeho zastupitele STANISLAVA HEJDUKA k volebnímu období 2022-2026

28. 11. 2022

Vyjádření našeho zastupitele pana Stanislava Hejduka k volebnímu období 2022-2026. Z důvodu uveřejnění v Kralupském zpravodaji příspěvek vkládáme až nyní.

"Nejprve mi dovolte, abych poděkoval všem voličům, kteří k volbám v této nelehké době přišli a zejména těm, kteří svůj hlas dali našemu novému volebnímu uskupení.

Doufali jsme, že obhájíme naše mandáty, což se nepovedlo. Budeme opět v opozici. Ale to neznamená, že se nebudeme jak v zastupitelstvu a pokud nám to bude umožněno i ve výborech a komisích, snažit prosazovat náš volební program. Naše priority jsou zřejmě shodné s ostatními stranami a uskupeními v nově zvoleném zastupitelstvu. Přesto je v nich několik zajímavých bodů, ve kterých se odlišujeme. Je to zejména přístup k ochraně zeleně, k problematice čím dál tím více větší nedostupnosti lékařské péče v našem městě, jiný pohled na novou výstavbu a s tím související nedostatky v infrastruktuře, přístup i k okrajovým místům našeho města. Naší prioritou je též lepší komunikace a zapojení veřejnosti do problematiky města, mám na mysli například i možnosti referenda. V současné nelehké ekonomické situaci je třeba si určit priority, tak abychom nepřivedli město, jak se říká na buben.
Chci věřit, že nově zvolené zastupitelstvo bude mezi sebou jednat vždy čestně a rozhodnutí, která budou mít dopad na život občanů v našem městě, budou vždy ta nejlepší."

Stanislav Hejduk

Zastupitel Kralupské levice, Zelené alternativy a nezávislých