Jdi na obsah Jdi na menu

ZDRAVÉ KRALUPY S DOSTUPNOU LÉKAŘSKOU PÉČÍ plné sportu a zábavy, jež se umí postarat o své občany

5. 9. 2022

V sociální oblasti budeme nadále vyvíjet tlak na rozvoj školství, a stejně tak podpoříme lesní školky a další neformální skupiny vedoucí děti ke kladnému vztahu k přírodě. Mezi naše další priority patří sportovní základní škola a ekologické kroužky pro nejmenší. Dále finančně podpoříme pořádání škol v přírodě. Starší děti a teenagery 15+ zapojíme do péče o přírodu formou dobrovolných brigád. Odměnou budou vstupy zdarma na koupaliště a do bazénu. 

Zdravé Kralupy, jsou dalším důležitým cílem, který chceme splnit. V prvé řadě vyřešíme nedostatek lékařů a do města přivedeme nové specialisty, v případě stávajících zajistíme rozšíření ordinačních hodin, a tím i kratší čekají lhůty (urologie jednou týdně či dlouhé objednací doby na ortopedii a neurologii budou minulostí). Samozřejmě nezapomínáme ani na seniory. Nejen, že nalijeme více peněz do sociálních služeb, ale navíc zajistíme projekt výstavby domova pro seniory, s větší nabídkou aktivizačních činností i psychologickou péčí. 

V oblasti sportu je pro nás prioritou podpora dětských sportovních klubů, od fotbalových, přes hokejové až po volejbalové. Stejně tak dáme peníze na kulturu, a zajistíme více zábavy pro občany. Především dovedeme do konce novou koncepci Dnů Kralup a zmodernizujeme tradiční novoroční ohňostroj. V neposlední řadě podpoříme kulturu v přírodě, zpřístupníme Sprašovou rokli veřejnosti a vybudujeme novou expozici v muzeu věnovanou fauně a flóře. 

Chcete žít ve městě, které se o své občany postará, zajistí jim dostupnou lékařskou péči, a taktéž vymyslí spousty zajímavých volnočasových aktivit pro mladé? Potom neváhejte a podpořte Lepší Kralupy, neváhejte a volte číslo 4